Cinci filme de Oscar, care nu au fost încă lansate - VIDEO

Autor: Dorin Oancea Postat la 19 septembrie 2012 175 afişări

Nominalizările pentru Oscar vor fi anunţate abia în ianuarie 2013 şi multe filme care ar putea candida la premiu nu au fost încă lansate. Festivalul de film de la Toronto, care s-a terminat pe 16 septembrie, a oferit o sumă de potenţiali candidaţi la marele premiu al fimului, mai ales că, neoficial, evenimentul este perceput drept un soi de lansare a sezonului Oscarurilor, adică lansarea pe piaţă a acelor filme care pot, în opinia studiourilor, să candideze la premiul ce va fi decernat pe 24 februarie 2013.

3. Cloud Atlas, lansare 26 octombrie Un film SF epic, cu o distribuţie mare (Tom Hanks, Halle Berry), in care sunt implicaţi fraţii Wachoaski, creatorii Matrix), care arată bine şi ar putea atrage atenţia membrilor academiei. Şi poate că este momentul ca academia să premieze şi un SF, după ce a premiat filme horror - "Silence of the Lambs" sau fantezii ca "Lord of the Rings".

4. Silver Linings Playbook, lansare 21 noiembrie A câştigat premiul publicului la Toronto; este deci o comedie cu priza la public despre un tânăr a petrecut ceva timp într-un spital de boli mintale şi care încearcă să îşi recâştige fosta soţie. Este regizat de David Russell.

5. Les Miserables, lansare 25 decembrie Un sondaj recent desfăşurat pe un site de vânzări online de bilete arăta că aproape jumătate din utilizatori cred că adaptarea lui Tom Hooper (The King's Speech) a vestitului musicalul ar putea aduna o sumedenie de Oscaruri. Cu Hugh Jackman, Russell Crowe şi Anne Hathaway în distribuţie şi cu muzică frumoasă.

Paginatie:

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
filme,
Oscar,
nominalizări
/actualitate/cinci-filme-de-oscar-care-nu-au-fost-inca-lansate-video-10095007
10095007
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.