Cele mai stupide cântece pentru campanii electorale – GALERIE VIDEO

Autor: Dorin Oancea Postat la 20 iulie 2012 67 afişări

Să alegi un cântec pentru campania electorală este o artă. Ceva care nu are de-a face cu populismul, cu preferinţele majorităţii sau cu moda trecătoare, ci cu arta de a manevra mulţimile cu eleganţă, cu înţelepciune şi de a demonstra putere fără a lovi.

- Angie Merkel

În 2005 Angela Merkel a folosit în campanie "Angei", unul dintre cele mai cunoscute cântece ale formaţiei Rolling Stones. Merkel şi echipa sa de campanie nu au avut acceptul formaţiei, dar se pare că nici nu au stat să mediteze asupra versurilor cântecului: "With no loving in our souls, and no money in our coats/You can't say we're satisfied…/All the dreams we held so close seemed to all go up in smoke/…Ain't it time we said goodbye?"

Paginatie:

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
alegeri,
campanie electorala,
cantece
/actualitate/cele-mai-stupide-cantece-pentru-campanii-electorale-galerie-video-9893969
9893969
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.