Cele mai responsabile companii din România: Bursele Telekom pentru studenţi

Autor: Bogdan Angheluţă Postat la 27 martie 2019 124 afişări

Cele mai responsabile companii din România: Bursele Telekom pentru studenţi

Motivaţie

Bursele Telekom este un program de responsabilitate corporativă al Telekom România, organizat cu scopul de a identifica tineri cu potenţial de lideri, pasionaţi de domeniul pe care şi l-au ales pentru studiu, cu rezultate şcolare foarte bune şi obiective de carieră foarte bine stabilite şi care s-au remarcat prin proiecte extracurriculare şi activităţi de voluntariat.

Descrierea proiectului

Programul a fost lansat în anul 2010, continuat an de an şi a susţinut până în prezent 110 bursieri, studenţi la universităţi de prestigiu din România. Prin acest program Telekom oferă câte o bursă lunară  în valoare de 2.080 de lei pentru cinci studenţi cu rezultate academice excepţionale. Ediţia din 2018 a programului Bursele Telekom s-a adresat studenţilor aflaţi în anul I de studiu într-o instituţie de învăţământ superior din România, învăţământ la zi, profil real, la specializările automatică şi calculatoare, cibernetică, informatică, matematică, inginerie electrică, electronică, telecomunicaţii sau tehnologia informaţiei.

Rezultate

Prin această campanie, reprezentanţii Telekom România urmăresc motivarea studenţilor să îşi menţină performanţele şcolare la un nivel înalt şi să îşi stabilească ţinte profesionale ambiţioase, precum şi susţinerea dezvoltării potenţialului intelectual autohton.


Valoarea investiţiei (în anul 2018)

20.000 euro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.