Cele mai puternice 100 de femei din business: Silviana Petre Badea - Managing director { JLL România }

Autor: Andra Stroe Postat la 12 mai 2019 278 afişări

„Domeniul imobiliarelor este unul deosebit de ofertant, iar în zona de consultanţă ţi se permite să explorezi, să fii creativ şi să schimbi efectiv faţa oraşelor – iar oraşele noastre au nevoie de o astfel de schimbare.”

Cele mai puternice 100 de femei din business: Silviana Petre Badea - Managing director { JLL România }

•   Spune că regulile după care se ghidează în carieră sunt respectul faţă de oameni, excelenţa şi echilibrul.

•   Consideră că profesionalismul, disponibilitatea, flexibilitatea mentală sau creativitatea, integritatea, respectul, grijă faţă de om, maturitatea sunt sunt valorile care îţi permit să reuşeşti pe termen lung.

•   Este de părere că domeniul consultanţei imobiliare este esenţial pentru dezvoltarea economiei: „Gândiţi-vă la consultanţa imobiliară ca la stâlpul pe care îl oferă dezvoltării economiei. Tot ce are un acoperiş sau stă pe pământ este asociat şi asimilat domeniului Real Estate (Imobiliare). De la spitale, la şcoli, la clădiri birouri, la hoteluri şi sanatorii, la depozite şi uzine auto, până la apartamente, cămine studenţeşti, terenuri agricole şi porturi”.

•   S-a alăturat echipei JLL România în urmă cu aproximativ patru ani; anterior a avut mai multe funcţii de conducere în companii precum Badsi, Valad Property Group, Colliers International şi BP Chemicals.

Cifră de afaceri (2017): 8,18 mil. lei

Cifră de afaceri (estimări 2018): 11 mil. lei

Profit (2017): 788.000 lei

Număr de angajaţi: 66

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.