Cele mai importante ştiri din business, acum în secţiunea “ZF Print” din ZFCorporate.ro

Postat la 15 noiembrie 2013 60 afişări

Ziarul Financiar şi Orange lansează astăzi 15.11.2013 secţiunea “ZF Print” din cadrul platformei online www.ZFCorporate.ro, disponibila pentru clientii Orange. Aici, cititorii pot găsi cele mai importante ştiri publicate în ediţia tiparită Ziarul Financiar.

Cele mai importante ştiri din business, acum în secţiunea “ZF Print” din ZFCorporate.ro

Dedicată oamenilor de business, noua secţiune “ZF Print” a fost gândită pentru a fi un instrument util în activitatea acestora.

Cei interesaţi vor găsi toate ştirile cuprinse în ediţia print a Ziarului Financiar, grupate într-o singură secţiune.

Astfel toate articolele apărute în ediţia tipărită ZF vor putea fi citite în secţiunea “ZF Print” de pe platforma www.ZFCorporate.ro. Costul unui abonament lunar la această secţiune va fi de 12 euro (TVA inclus). Astfel abonaţii vor avea acces lunar la peste 1200 ştiri, analize şi opinii si vor primi ziarul pe toată perioada cât vor avea această opţiune activată.

Clienţii Orange pot primi acces la secţiunea ZF Print prin activarea opţiunii ZF Corporate Print: prin SMS la 321 cu textul ZFC, din contul lor, pe www.orange.ro/contul-meu, prin apel gratuit la Serviciul Clienţi Orange, prin apel gratuit la *100# sau în orice magazin Orange.

Mai multe detalii despre opţiunea ZF Corporate Print se găsesc pe www.zfcorporate.ro/print

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
orange,
zf,
platforma,
clienti
/actualitate/cele-mai-importante-stiri-din-business-acum-in-sectiunea-zf-print-din-zfcorporate-ro-11688802
11688802
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.