LIVE: EDIŢIE SPECIALĂ - MEET THE CEO - Care sunt motivele pentru care România este una dintre cele mai importante pieţe pentru BAT?

Cel puţin nouă răniţi într-un atac armat comis într-un campus universitar din SUA

Postat la 28 noiembrie 2016 91 afişări

Cel puţin nouă răniţi într-un atac armat comis într-un campus universitar din SUA

Cel puţin nouă persoane au fost spitalizate în urma unui atac armat comis luni în campusul unei universităţi din Statele Unite, afirmă surse citate de presa americană.

Cel puţin unul dintre răniţi este în stare critică, potrivit postului Fox News.

Incidentul armat a avut loc luni în campusul Universităţii de Stat din Ohio. Conform Departamentului pompierilor din Columbus, cel puţin şapte persoane au fost rănite, iar autorul atacului este în libertate.

Conducerea Universităţii de Stat din Ohio a lansat o alertă de atac armat, precizând că un individ care are o armă automată este în campus, în zona Watts Hall, unde se află Facultatea de Inginerie.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.