“Ceea ce nu ai făcut la timp nu vei mai face niciodată”

Postat la 29 mai 2019 139 afişări

Dacă PSD ar fi fost un partid înţelept s-ar fi uitat la confratele lui mai mare, Partidul Socialist Francez, azi dispărut în neştiinţa vremii aşa cum dispar lucrurile pe lume.

“Ceea ce nu ai făcut la timp nu vei mai face niciodată”

Am citit că fostul premier dl Adrian Năstase vrea să pună umărul la relansarea PSD. Şi pentru ca pacostea să aibă un nume, îl ia alături de el şi pe dl Octav Cozmâncă.

 

România are nevoie de un partid de stânga, că-i PSD, că-i USR, nu are importanţă - există un segment din populaţie, important, care trebuie reprezentat.

 

Dar “ceea ce nu ai făcut la timp, nu vei mai face niciodată”, spunea cu multă vreme în urmă Octavian Paler.

 

Şi pentru că tot ne vizitează Papa, mi-am amintit: "Sic transit gloria mundi - Astfel trece slava lumii”.

 

Noi credem că aceast dicton este cine ştie a cărui împărat roman. Nu mai ţin minte dacă şcoala pe care am făcut-o i-l atribuia lui Octavian Augustus sau lui Claudius.

 

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
refuz,
timp,
partid,
disparitie

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.