Ce spune şeful CNAIR despre protestul antreprenorilor care îşi doresc autostrăzi: Este clar un semnal de alarmă

Postat la 06 martie 2019 43 afişări

Şeful CNAIR, Narcis Neaga, susţine că protestul de 15 minute al anteprenorilor români care îşi doresc autostrăzi este un semnal de alarmă pe care l-a recepţionat şi va ţine cont de el, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Ce spune şeful CNAIR despre protestul antreprenorilor care îşi doresc autostrăzi: Este clar un semnal de alarmă

Întrebat, miercuri, de presă, la Câmpia Turzii, pe şantierul Autostrăzii Transilvania, despre protestul de 15 minute, Narcis Neaga a declarat că mesajul l-a recepţionat atât personal, cât şi împreună cu colegii din CNAIR.

 

”Este clar un semnal de alarmă pe care l-am recepţionat şi personal şi împreună cu colegii din companie. Chiar ţinem cont de acest protest în sensul că încercăm şi suntem convinşi că vom merge spre îmbunătăţirea performanţelor companiei”, a spus Neaga.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
protest,
alarma,
sef,
autostrazi

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.