LIVE: EDIŢIE SPECIALĂ - MEET THE CEO - Care sunt motivele pentru care România este una dintre cele mai importante pieţe pentru BAT?

Ce spune Orban, despre întâlnirea şefilor Poliţiei cu membrii clanului Duduianu

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 27 august 2020 262 afişări

Ce spune Orban, despre întâlnirea şefilor Poliţiei cu membrii clanului Duduianu

Premierul Ludovic Orban spune că încă nu poate da un răspuns referitor la presupusa întâlnire dintre şefii Poliţiei cu membri ai clanului Duduianu, dar poziţia sa este clară: „război total contra infracţionalităţii, contra grupurilor organizate care încalcă legea în mod sistematic”.

„Încă nu pot să dau un răspuns la această întrebare. În ceea ce mă priveşte pe mine, atitudinea mea este clară - război total contra infracţionalităţii, contra grupurilor organizate care încalcă legea în mod sistematic. Este nu poziţia mea personală, ci este poziţia Guvernului pe care îl conduc”, declară Ludovic Orban.

În spaţiul public au apărut imaginile cu şefi ai Poliţiei la o întâlnire cu membri ai clanului Duduianu.

„Cred că aceste chestiuni pot fi explicate cel mai bine de cei în cauză, de şefii Poliţiei, de şefii Ministerului Afacerilor Interne şi cred că atunci se vor lămuri lucrurile şi în spaţiul public”, a declarat miercuri preşedintele Klaus Iohannis, întrebat despre acest subiect.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
orban,
poliţie,
duduianu

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.