Ce poti face daca ai semnat actul aditional "in conditiile bancii" sau daca nu ai primit nici acum notificarea

Postat la 21 septembrie 2010 19 afişări

Daca ai semnat actul aditional si ai acceptat conditiile bancii, care nu respecta ordonanta 50, adica ai un comision de administrare mai mare intrucat a inghitit o parte sau in totalitate comisionul de risc si ai orice fel de alte clauze care incalca ordonanta in cauza, inca ai parghii de actiune.

La fel, daca nu ai primit nici acum notificarea privind actul aditional de la banca, nicio institutie de credit din tara nu va putea transforma acest lucru in "acceptare tacita".

Singurul caz in care nu se mai poate face mare lucru e acela in care clientul a semnat deja si a acceptat transformarea dobanzii fixe in dobanda variabila.

Cititi mai multe pe www.incont.ro.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
banci,
credite,
clienti,
OUG 50,
dobanzi,
acte aditionale
/actualitate/ce-poti-face-daca-ai-semnat-actul-aditional-in-conditiile-bancii-sau-daca-nu-ai-primit-nici-acum-notificarea-7351938
7351938
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.