Ce companii vor să preia halele fabricii Nokia de la Jucu

Postat la 18 octombrie 2011 32 afişări

Producătorul de medicamente Terapia Ranbaxy şi Grupul ZTE, unul dintre cei mai mari producători chinezi de echipamente telecom, sunt interesate de preluarea halelor fabricii Nokia de la Jucu, după închiderea acesteia, a declarat marţi preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Cluj, Alin Tişe.

"Există interes din partea Terapia Ranbaxy în preluarea halelor de la fabrica Nokia din Jucu şi din partea unei companii chineze. Am fost contactaţi de cei de la ZTE şi mai discutăm cu alţi doi investitori, care nu au decis dacă doresc teren suplimentar sau doresc din aceste hale. Terapia doreşte să preia halele de la Jucu, pentru o extindere de producţie. Am purtat discuţii serioase pe această temă. E o ofertă serioasă a celor de la Terapia", a declarat marţi, într-o conferinţă de presă, Alin Tişe.

Potrivit acestuia, decizia de alocare a halelor va aparţine însă companiei Nokia, acest lucru fiind prevăzut în contractul încheiat cu CJ Cluj.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
fabrici,
Nokia,
Jucu
/actualitate/ce-companii-vor-sa-preia-halele-fabricii-nokia-de-la-jucu-8878554
8878554
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.