Cat te costa „doua palme dupa ceafa”: Prigoana a platit 2.000 de euro pentru a-l aduce pe Honorius in tara ca sa-l palmuiasca cand a fost nevoie

Postat la 30 martie 2011 11 afişări

Omul de afaceri Silviu Prigoana a declarat ca i-a platit fiului sau cel mare biletul dus-intors in valoare de 2.000-3.000 de euro din America pentru a-i da doua palme dupa ceafa in urma cu cativa ani. A declarat ca l-a adus in Romania pentru ca, daca l-ar fi lovit pe teritoriul Americii, ar fi riscat sa mearga la inchisoare.

"L-am traversat Oceanul ca sa-i dau doua palme peste ceafa. In America as fi facut puscarie", a povestit politicianul. Spusele sale au fost confirmate chiar de Honorius, fiul cel mare al lui Prigoana: "Ce batai mi-a dat tata, nu vrei sa stii! Ce curea, stii ce palma grea are? A facut si patru ani de box. Cred ca de asta m-am si maturizat mai repede, de la bataile din copilarie. "

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
actualitate,
silviu prigoana,
honorius,
conflict
/actualitate/cat-te-costa-doua-palme-dupa-ceafa-prigoana-a-platit-2-000-de-euro-pentru-a-l-aduce-pe-honorius-in-tara-ca-sa-l-palmuiasca-cand-a-fost-nevoie-8113541
8113541
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.