Cât ar trebui să încaseze şefii Smithfield Foods după preluarea de către o companie din China

Postat la 31 mai 2013 51 afişări

Directorii Smithfield Foods, una dintre companiile cu cele mai slabe rezultate din industria alimentară americană în ultimii cinci ani, ar urma să încaseze cel puţin 85,4 milioane de dolari în urma vânzării producătorului de carne către compania chineză Shuanghui International.

Cât ar trebui să încaseze şefii Smithfield Foods după preluarea de către o companie din China

 Smithfield s-a aflat sub presiune din partea celui mai mare acţionar din cauza rezultatelor mai slabe decât ale competitorilor Hormel Foods Corp. şi Tyson Foods, potrivit Bloomberg. Continental Grain, cu o participaţie de 6,8% la Smithfield, a cerut chiar numirea unei noi conduceri şi divizarea companiei în trei afaceri separate, întrucât avansul preţurilor la furaje face neprofitabilă divizia de creştere a porcinelor.

Suma toală pe care ar urma să o încaseze şefii Smithfield este bazată pe pachetele de acţiuni şi opţiunile de achiziţie de noi titluri ale primilor cinci directori ai companiei, arată calcule ale Bloomberg.

Directorul general, C. Larry Pope, deţine acţiuni evaluate la 25,4 milioane de dolari, la preţul de 34 de dolari pe titlu oferit de Smithfield, arată documente transmise bursei din SUA în mai.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/cat-ar-trebui-sa-incaseze-sefii-smithfield-foods-dupa-preluarea-de-catre-o-companie-din-china-10913841
10913841
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.