Carrefour pregăteşte deschiderea celui de-al 25-lea hipermarket

Autor: Ioana Mihai-Andrei Postat la 01 august 2013 490 afişări

Carrefour România anunţă pregătirile pentru deschiderea la final de an a unui nou hipermarket, în incinta centrului comercial Shopping City Galaţi, dezvoltat de NEPI, pe bulevardul George Coşbuc nr. 251, Galaţi.

Carrefour pregăteşte deschiderea celui de-al 25-lea hipermarket

În cursul lunii iunie 2013, cele două companii au agreat termenii comerciali privind prezenţa unui hipermarket Carrefour în suprafaţă totală de 9.600 mp în cel mai nou centru comercial al oraşului Galaţi, a cărui inaugurare este prevazută de către dezvoltator pentru trimestrul patru 2013.

Shopping City Galaţi va fi ridicat pe un teren în suprafaţă de aproximativ 12 hectare şi va include, pe lângă hipermarket-ul Carrefour, şi un shopping mall de aproximativ 20.000 mp cu retaileri naţionali şi internaţionali, precum şi o zonă de divertisment şi un food court. Clienţii noului centru comercial vor avea la dispoziţie peste 1.400 locuri de parcare gratuite, cu acces din bulevardele adiacente.

”Centrul comercial Galaţi Shopping City, dezvoltat de NEPI în strânsă colaborare cu Carrefour România, va ajuta la dezvoltarea economică a zonei oraşului Galaţi, prin crearea unui număr considerabil de locuri de muncă. Ne bucurăm să continuăm în acest fel parteneriatul început cu NEPI în anul 2011, prin redezvoltarea centrului comercial Ploieşti Shopping City.”, a declarat Anca Damour, directorul Carrefour Property România.

În România, grupul Carrefour numără 122 magazine (aproximativ 9.000 de angajaţi) dintre care 24 de hipermarket-uri Carrefour, 69 de supermarket-uri Market, 28 de magazine de proximitate Express şi 1 website de comerţ online.

New Europe Property Investments plc este o companie înfiinţată pentru a investi în proprietăţi comerciale, în principal în România, unde este activ încă de la înfiinţarea sa, în 2007. Grupul este în prezent listat pe piaţa principală a Bursei de Valori din Johannesburg (Africa de Sud), pe segmentul AIM al London Stock Exchange şi la Bursa de Valori Bucureşti.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/carrefour-pregateste-deschiderea-celui-de-al-25-lea-hipermarket-11190586
11190586
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.