Boc acuza trei parlamentari PSD ca au semnat de doua ori, la pozitii diferite, textul motiunii

Postat la 27 octombrie 2010 13 afişări

Parlamentarii au inceput, miercuri, in sedinta de plen reunit, votul asupra motiunii de cenzura "Motiunea Romaniei majoritare, motiune populara", initiata de opozitie initiata de opozitie. Votul este secret, cu bile. Pentru ca motiunea sa fie adoptata, este nevoie de 236 de voturi in favoarea acesteia.

El a prezentat parlamentarilor, la finalul dezbaterii privind motiunea de cenzura initiata de opozitie, o serie de tabele aferente textului motiunii, afirmand ca parlamentarii PSD Valeriu Zgonea, Daniel Savu si Filip Georgescu au semnat de doua ori, la pozitii diferite, acest document.

"Ce incredere sa mai aiba romanii in ce spuneti cand aici, in templul democratiei, veniti cu cel putin trei parlamentari care semneaza de doua ori, la pozitii diferite. Daca mai stateam sa caut, probabil ca gaseam si altii", a spus Boc parlamentarilor PSD.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
motiune,
cenzura,
parlament,
Emil Boc,
vot,
PSD,
opozitie
/actualitate/boc-acuza-trei-parlamentari-psd-ca-au-semnat-de-doua-ori-la-pozitii-diferite-textul-motiunii-7587755
7587755
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.