LIVE: EDIŢIE SPECIALĂ - MEET THE CEO - Care sunt motivele pentru care România este una dintre cele mai importante pieţe pentru BAT?

Board-ul FMI va discuta noul program de susţinere a Greciei pe 15 martie

Postat la 08 martie 2012 16 afişări

Board-ul FMI va discuta noul program de susţinere a Greciei la o întâlnire programată, în principiu, pe 15 martie, a declarat joi un purtător de cuvânt al Fondului, care a avertizat însă că aprobarea finanţării depinde de finalizarea unor acţiuni convenite cu autorităţile de la Atena.

Iniţial, şedinţa fusese stabilită pentru 13 martie, potrivit unor surse din conducerea FMI, transmite Reuters.

"Întâlnirea conducerii a fost programată în principiu pentru 15 martie, dar depinde de finalizarea unor acţiuni convenite cu autorităţile elene, inclusiv de acordul cu creditorii privaţi pentru restructurarea datoriilor", a arătat purtătorul de cuvânt Gerry Rice.

Fondul Monetar Internaţional este interesat ca schimbul de obligaţiuni între Grecia şi creditorii privaţi să aibă succes, "ceea ce necesită o rată mare de participare", a spus Rice într-o conferinţă de presă.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Board-ul FMI,
Grecia,
Atena
/actualitate/board-ul-fmi-va-discuta-noul-program-de-sustinere-a-greciei-pe-15-martie-9381350
9381350
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.