"BlackBerry romanesc" - Brasovenii de la Allview scot primul lor mobil cu 3G si WiFi

Postat la 13 decembrie 2010 57 afişări

Visual Fan, companie brasoveana care comercializeaza sub brandul propriu Allview diverse produse electronice, a anuntat disponibilitatea primului telefon mobil propriu care se poate conecta la retele mobile 3G si la retele Wi-Fi - proiect anuntat de companie la inceputul acestui an. Telefonul, care se aseamana cu un Blackberry, poate functiona simultan cu doua cartele sim, si costa aproximativ 519 lei, potrivit reprezentantilor companiei.

Telefonul, denumit Allview Q1 G3T, permite receptionare de mesaje e-mail printr-o aplicatie care, potriv companiei, permite redicerea volumului de date transferat pe mobil. "Prin descarcarea si instalarea pe telefon a aplicatiei gratuite Mobiquus din magazinul Allview de aplicatii functia de PushMail va fi imbunatatita. Aplicatia de PushMail permite primirea automata pe telefon a mesajelor din contul de email de la seviciu si din conturile personale precum Gmail, Hotmail sau Yahoo. (…) prin PushMail Mobiquus, traficul de date si implicit costurile conexiunii sunt reduse prin functia de comprimare a fisierelor".

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
telecom,
smartphone,
telefon,
BlackBerry,
Allview,
WiFi
/actualitate/blackberry-romanesc-brasovenii-de-la-allview-scot-primul-lor-mobil-cu-3g-si-wifi-7810090
7810090
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.