BEC anunţă astăzi REZULTATELE FINALE de la europarlamentare şi înmânează certificate candidaţilor aleşi

Postat la 29 mai 2014 25 afişări

Biroul Electoral Central (BEC) anunţă joi rezultatele finale ale alegerilor europarlamentare, urmând să fie organizat şi evenimentul de înmânare a certificatelor constatatoare a alegerii candidaţilor declaraţi aleşi.

BEC anunţă astăzi REZULTATELE FINALE de la europarlamentare şi înmânează certificate candidaţilor aleşi

 Potrivit unui comunicat transmis miercuri de BEC, joi, de la ora 10.30, va avea loc şedinţa ocazionată de semnarea procesului-verbal cu rezultatele centralizate privind alegerea membrilor din România în Parlamentul European.

La finalul şedinţei vor fi date publicităţii rezultatele finale ale alegerilor europarlamentare.

Totodată, de la ora 17.00, la parterul Sălii Palatului, unde se află şi sediul BEC, va avea loc evenimentul de înmânare a certificatelor constatatoare a alegerii candidaţilor declaraţi aleşi.

BEC a anunţat luni ultimele rezultate parţiale, după centralizarea datelor din 18.721 secţii de votare (99,99 la sută).

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/bec-anunta-astazi-rezultatele-finale-de-la-europarlamentare-si-inmaneaza-certificate-candidatilor-alesi-12661350
12661350
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.