BCR a ieftinit creditele în lei cu până la un punct procentual

Postat la 20 ianuarie 2014 120 afişări

BCR a ieftinit luni creditele în lei, reducând dobânzile la creditele ipotecare cu maxim un punct procentual la dobândă fixă pe primii trei ani şi venituri încasate în conturile băncii, iar la Prima Casă cu cel mult 0,5 puncte, dar şi la creditele de nevoi personale cu circa un punct procentual.

BCR a ieftinit creditele în lei cu până la un punct procentual

 "Cu un nivel al ratelor dobânzilor aflate la un minim istoric, vedem o excelentă oportunitate de a sprijini economia cu credite avantajoase", a declarat într-un comunicat Andrew Gerber, director Produse Retail în cadrul BCR.

Astfel, pentru creditele ipotecare cu dobândă fixă, nivelul acesteia a fost redus cu un punct procentual, la 5,25% pe an pentru clienţii care îşi încasează salariul în cont la BCR, iar pentru cele cu dobândă variabilă pe toată perioada, marja băncii este diminuată cu 0,4 puncte procentuale, dobânda pornind de la 5,49% pe an.

Costul împrumuturilor acordate în cadrul Programului Prima Casă a fost micşorat prin majorarea bonusului de dobândă acordat clienţilor care îşi încasează / vor încasa salariul la BCR, de la 0,2% la 0.5%, dobânzile pornind de la 4,44%.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/bcr-a-ieftinit-creditele-in-lei-cu-pana-la-un-punct-procentual-11930355
11930355
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.