Băsescu, huiduit în timpul discursului din Parlament. Oameni aflaţi în balcoane au strigat "Demisia!" şi "Regele Mihai"

Postat la 07 martie 2012 11 afişări

Discursul preşedintelui Traian Băsescu în Parlament a fost întrerupt, miercuri, de scandări ale unor persoane aflate în balcoanele plenului, care au strigat: "Demisia!" şi au aruncat hârtii pe care scria "Traian Băsescu, întâiul şi ultimul".

Şeful statului şi-a întrerupt discursul, pentru câte momente, spunându-le râzând celor din balcoane să aştepte să-şi termine cuvântul.

"Bine, aşteptaţi să îmi termin cuvântul... Domnilor, mergeţi la dânsul şi chemaţi-l", a spus Băsescu, referindu-se la o persoană aflată la balcon care striga "Regele Mihai".

De asemenea, preşedintele Camerei, Roberta Anastase, a cerut să fie asigurată liniştea în sala de plen.

Grupul de persoane a strigat "Demisia, demisia" şi a aruncat de la balcon hârtii, pe unele dintre ele fiind mesajul: "Traian Băsescu, întâiul şi ultimul prin dizgraţia lui Dumnezeu, furtul voturilor membrilor naţiunii în viaţă şi a celor trecuţi la cele veşnice, preşedinte al României, la toţi de faţă şi viitori să trăiţi bine!".

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/basescu-huiduit-in-timpul-discursului-din-parlament-oameni-aflati-in-balcoane-au-strigat-demisia-si-regele-mihai-9377095
9377095
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.