Bank Leumi are Direct Debit pentru plata facturilor Orange

Autor: Ioana Mihai Postat la 29 martie 2011 19 afişări

Bank Leumi Romania a lansat serviciul Direct Debit, cu ajutorul caruia clientii Orange, persoane fizice si juridice, isi pot plati facturile de telefonie mobila fara a se mai deplasa la banca sau la orice alt punct de incasare facturi. Orange este primul furnizor cu care Leumi a semnat parteneriatul pentru Direct Debit, urmand ca in perioada urmatoare sa se incheie contracte de colaborare si cu alti furnizori de telefonie mobila, telefonie fixa si utilitati.

La initiativa clientului (prin activarea optiunii de pe Leumi Online, serviciul de internet banking, sau prin semnarea unui contract de mandat), Bank Leumi va efectua automat plata catre Orange Romania, debitand contul clientului in ziua stabilita. Se pot evita in acest mod intarzierile la plata si penalitatile aferente.

Comisioanele pentru clientii persoane fizice sunt fixe, iar cele pentru persoane juridice variaza in functie de suma debitata. Aceste comisioane sunt mai mici decat cele percepute in cazul efectuarii platii la ghiseu sau prin internet banking.

"Am hotarat sa oferim gratuit clientilor nostri un serviciu deosebit de util, Direct Debit Alerts. Prin acest serviciu sunt transmise clientului, prin SMS, doua alerte. Una anunta clientul care este suma programata la plata, cu cateva zile inainte de debitarea contului, iar cea de-a doua confirma achitarea sumei in ziua efectuarii platii.", a declarat Manfred Rauchwerger, senior vicepresedinte executiv Bank Leumi Romania.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Bank Leumi,
Direct Debit,
facturi,
Orange
/actualitate/bank-leumi-are-direct-debit-pentru-plata-facturilor-orange-8108173
8108173
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.