BACALAUREAT 2013: Examenul din toamnă va fi organizat în Capitală doar în colegiile naţionale

Postat la 25 iulie 2013 22 afişări

Examenul de bacalaureat din Capitală va fi organizat, în sesiunea august - septembrie, doar în colegiile naţionale şi "în unităţile de învăţământ mai serioase", pentru a evita orice suspiciune de fraudă, a declarat joi, pentru MEDIAFAX, inspectorul general şcolar, Constantin Trăistaru.

BACALAUREAT 2013: Examenul din toamnă va fi organizat în Capitală doar în colegiile naţionale

 Inspectorul general şcolar al Capitalei a precizat că printre colegiile în care va fi susţinut examenul de bacalaureat în sesiunea a doua sunt Sfântul Sava, Mihai Viteazul, Gheorghe Lazăr, Spiru Haret, Ion Neculce, I.L. Caragiale.

Trăistaru a mai spus că şi pentru sesiunea de anul viitor va lua în calcul organizarea bacalaureatului în centre asupra cărora nu a existat suspiciunea de fraudă.

Inspectorul general şcolar a adăugat că pentru sesiunea a doua a examenului de bacalaureat au fost înscrişi 8.675 de candidaţi, dar se aşteaptă şi finalizarea examenelor de corigenţă, fiind posibil ca numărul celor înscrişi să crească.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/bacalaureat-2013-examenul-din-toamna-va-fi-organizat-in-capitala-doar-in-colegiile-nationale-11154218
11154218
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.