AUTOMATIC DATA PROCESSING (ADP) ROMÂNIA: EXCELENŢA ÎN SERVICIILE DE HR SI PAYROLL

Postat la 07 mai 2024 58 afişări

AUTOMATIC DATA PROCESSING (ADP) ROMÂNIA: EXCELENŢA ÎN SERVICIILE DE HR SI PAYROLL

Automatic Data Processing (ADP) este lider mondial şi pionier în soluţii de Management al Capitalului Uman (HCM) şi furnizor de soluţii HR. ADP îşi oferă serviciile în peste 140 de ţări.

ADP România a fost înfiinţată în 2014. Este un centru de excelenţă care acoperă servicii şi operaţiuni pentru principalele pieţe europene, precum şi pentru locaţiile globale unde se procesează plata salariilor. De atunci, compania şi-a extins continuu operaţiunile, devenind unul dintre principalii căutători de talente pe piaţa din România. Am început în 2014 cu 100 de angajaţi şi acum depăşim 800, cu planuri de creştere în lunile şi anii următori.

Ca parte a reţelei mondiale ADP, compania beneficiază de o vastă experienţă şi expertiză globală, ceea ce îi permite să ofere valori şi cultură organizaţională puternice, împreună cu practici de resurse umane de înaltă calitate.

În 2024, ADP Romania a fost recunoscută pentru al doilea an consecutiv ca Angajator de Top (Top Employer).

Angajaţii noştri sunt foarte mândri de acest premiu fantastic, fiind recunoscuţi pentru practicile noastre excelente în ceea ce priveşte resursele umane. Credem cu tărie că certificarea noastră de Angajator de Top (Top Employer) 2023 şi 2024 este un diferenţiator puternic pe piaţa locală.

În contextul în care centrul nostru de excelenţă se extinde în fiecare an, ne concentrăm să atragem cele mai bune talente de pe piaţa din România, pentru a contribui împreună la consolidarea reputaţiei noastre ca angajator de top şi la consolidarea brandului nostru de companie. ADP România este un loc minunat de lucru şi de construit o carieră pe termen lung, profitând de programele excelente de dezvoltare disponibile în organizaţia noastră.

Cultura noastră internă este definită de colaborare, inovaţie şi un puternic sentiment de comunitate.

În ADP România, suntem o familie şi credem în promovarea unui mediu de susţinere şi incluzivitate în care fiecare membru al echipei se simte valorizat, respectat şi împuternicit să-şi atingă întregul potenţial. Evenimentele interne joacă un rol crucial în cultivarea acestei culturi a lucrului în echipă. Cu toate workshop-urile, programele de wellness şi celebrările interne, ADP România oferă o gamă diversă de evenimente concepute pentru a angaja, inspira şi conecta angajaţii noştri. Încurajăm oamenii să lucreze în echipă, în timp ce creăm un mediu în care sunt împuterniciţi să vorbească şi să-şi aducă unicitatea.

Între timp, cultura noastră bazată pe punctele forte este susţinută de liderii noştri, care joacă un rol crucial în performanţa şi dezvoltarea angajaţilor. Priorizăm programele noastre de leadership pentru a ne asigura că managerii sunt echipaţi să accelereze pregătirea oamenilor pentru următoarele lor roluri. Împreună, construim o cultură a performanţei ridicate, în care oamenii sunt recunoscuţi şi îşi sărbătoresc succesul.

ADP România este o companie în creştere, aşadar căutăm constant să atragem noi talente.

Creşterea centrului nostru de excelenţă aduce noi oportunităţi profesionale, inclusiv roluri tehnice şi non-tehnice (consultanţi de suport tehnic, specialişti în parametri Java, ingineri software, implementare de portal web, specialişti în salarizare, consultanţi de implementare). De asemenea, abilităţile de limbi străine sunt necesare în organizaţia noastră: franceză, germană şi spaniolă pe lângă engleză. Candidaţii vizaţi trebuie să aibă o pregătire academică şi să cunoască limba engleză. Organizaţia noastră oferă o agendă de formare puternică pentru a completa profilul candidatului pentru acest rol. 

Anual, participăm la cel mai important târg de joburi din Bucureşti şi organizăm evenimente cu uşile deschise (Open Doors), unde toţi cei interesaţi să se alăture echipei ADP România pot afla mai multe despre companie şi cultura organizaţională. Încurajăm candidaţii interesaţi să ne contacteze şi în timpul acestor evenimente.

“Unul dintre obiectivele noastre principale este să creăm un mediu de lucru cât mai aproape de ideal pentru angajaţii noştri şi pentru talentele pe care dorim să le atragem în viitor. Oferim programe extinse de formare şi dezvoltare profesională, precum şi oportunităţi de avansare pe baza performanţei şi a meritelor. De asemenea, ADP România promovovează echilibrul între viaţa profesională şi cea personală, oferind programe flexibile de lucru (3 zile la birou şi doua zile acasă), precum şi beneficii care susţin starea de bine a angajaţilor.

Suntem o companie orientată spre oameni, întrucât oamenii sunt cea mai valoroasă resursă a noastră şi un avantaj competitiv cheie. Obiectivul nostru este ca fiecare dintre cei care fac parte din echipa ADP România să se simtă valorizat, să aibă încredere că este acceptat şi apreciat fiind el însuşi şi să simtă că i se oferă oportunitatea de a deveni cea mai bună versiune a sa, atât profesional, cât şi personal”, a declarat Sonia Khachlouf, Director General ADP Romania.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ADP,
AUTOMATIC DATA PROCESSING,
HR,
Payroll

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.