APPLE efectuează o anchetă în China, în urma morţii unei utilizatoare a unui iPhone

Postat la 16 iulie 2013 42 afişări

Gigantul în domeniul informatic Apple a anunţat luni că a deschis o anchetă în urma morţii unei tinere care ar fi fost, potrivit surorii acesteia, electrocutată în timp ce îşi încărca telefonul iPhone.

APPLE efectuează o anchetă în China, în urma morţii unei utilizatoare a unui iPhone

 Potrivit versiunii prezentate de sora acesteia pe site-ul de microblogging Weibo, o chineză rezidentă în provincia Xinjiang (vest), Ma Ailun, în vârstă de 23 de ani, a murit efectuând un apel pe iPhone în timp ce telefonul era pus la încărcat.

"Vom ancheta în mod aprofundat şi vom coopera cu autorităţile în acest caz", a anunţat o purtătoare de cuvânt a companiei Apple cu sediul la Beijing, Carolyn Wu, transmiţând condoleanţe familiei tinerei decedate.

Potrivit agenţiei oficiale China Nouă, poliţia locală a confirmat că Ma Ailun a murit electrocutată, dar a adăugat că "implicarea telefonului rămâne să fie verificată, în continuare".

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/apple-efectueaza-o-ancheta-in-china-in-urma-mortii-unei-utilizatoare-a-unui-iphone-11125313
11125313
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.