Anunţ important făcut de Ministrul Economiei. Au început plăţile

Autor: Petru Mazilu Postat la 02 aprilie 2021 117 afişări

Ministrul Economiei, Claudiu Năsui, anunţă că au început plăţile pentru programul Start-Up Nation. În câteva zile au fost plătite deconturi în valoare de peste 82 de milioane de lei, precizează demnitarul.

Anunţ important făcut de Ministrul Economiei. Au început plăţile

Ministrul Economiei susţine că plăţile au fost întârziate timp de doi ani deoarece programul Start-Up Nation nu a fost bine gândit.

„Am început şi plăţile pentru programul Start-Up Nation. Subliniez că e vorba de o măsură de ajutor a statului român, care s-a făcut după ureche şi astfel s-a ajuns la situaţia în care plăţile sunt întârziate cu mai bine de 2 ani. Am decis să plătim datoriile celorlalte guvernări, care în loc să trateze just o măsură pentru antreprenoriat, doar au mimat deschiderea către mediul de afaceri, în scopuri pur de imagine politică”, a anunţat Năsui pe Facebook.

În ultimele zile au fost făcute plăţi importante.

„Într-o singură săptămână (29.03.2021-02.04.2021), au fost plătite 422 de deconturi, în valoare totală de 82,1 milioane lei”, a precizat Claudiu Năsui.

În 2021, bugetul alocat programului este de 642 milioane de lei.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
claudiu năsui,
start up nation,
plăţi

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.