ANI verifică averea preşedintelui CSM, Lia Savonea - surse

Postat la 01 octombrie 2019 171 afişări

Inspectorii Agenţiei Naţionale de Integritate (ANI) verifică averea preşedintelui Consiliului Superior al Magistraturii (CSM), Lia Savonea, ca urmare a unei sesizări, au declarat pentru MEDIAFAX surse din instituţie.

ANI verifică averea preşedintelui CSM, Lia Savonea - surse

Surse din cadrul Agenţiei Naţionale de Integritate (ANI) au precizat, pentru MEDIAFAX, că instituţia verifică averea preşedintelui Consiliului Superior al Magistraturii (CSM), Lia Savonea, ca urmare a unei sesizări depuse.

Potrivit declaraţiei de avere a preşedintelui Consiliului Superior al Magistraturii, postată pe site-ul CSM în iunie 2019, aceasta deţine, împreună cu soţul său, şase terenuri, trei în judeţul Ilfov şi trei în judeţul Alba, două case în Ilfov şi Alba, două autoturisme marca Volskwagen şi BMW, dar şi ceasuri şi bijuterii în valoare de aproximativ 14.000 de euro.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
csm,
presedinte,
ani,
avere

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.