ANALIZĂ Wall Street Journal: Este iPhone 5 plictisitor?

Postat la 13 septembrie 2012 10 afişări

iPhone a dat tonul pe piaţa smartphone-urilor timp de jumătate de deceniu, însă noul model iPhone 5, deşi cu un ecran mai mare şi conectivitate 4G, nu are mai multe din caracteristicile rivalilor, iar acum se pune întrebarea dacă poate evita să devină plictisitor.

Noul iPhone, prezentat miercuri de Apple, este mai subţire, are ecran mai mare, poate fi conectat la reţele de date 4G şi dispune de un procesor mai rapid. Asistentul vocal Siri a devenit şi mai puternic, notează cotidianul american Wall Street Journal (WSJ).

Totuşi, puţini au calificat noul smartphone drept un pas mare în privinţa inovaţiei.

În plus, iPhone 5 nu are mai multe din caracteristicile care devin standard la produse ale rivalilor. Acestea, precum modalităţi de plată cu telefonul sau ecrane chiar şi mai mari, atrag aprecierea criticilor şi cumpărătorilor. Consumatorii şi specialiştii din industrie s-au plâns în ultimele luni că iPhone nu oferă mai mult. Chiar şi unii fani Apple au pus întrebarea dacă iPhone poate continua să lase în urmă concurenţa sau va deveni neinteresant. Un angajat al companiei americane a mărturisit recent că spera ca smartphone-ul să vină cu schimbări mai semnificative

Cititit mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/analiza-wall-street-journal-este-iphone-5-plictisitor-10067918
10067918
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.