Air Moldova a intrat în familia Blue Air

Autor: Andra Stroe Postat la 03 octombrie 2018 72 afişări

Compania Civil Aviation Group SRL a câştigat procesului de privatizare a companiei aeriane naţionale a Republicii Moldova, Air Moldova.

Civil Aviation Group SRL este formată din compania aeriană românească Blue Air, alături de un grup de investitori din Republica Moldova, şi a oferit pentru privatizarea Air Moldova preţul de 50 de milioane de lei moldoveneşti, preluând totodată şi obligaţia datoriilor de circa 1,2 miliarde de lei moldoveneşti.

„Această dezvoltare aduce beneficii şi pentru piaţa de muncă locală, pentru turism şi, la modul general, pentru comunitate”, a declarat Marius Puiu, directorul general Blue Air.

Noul acţionariat precizează că menţine actualul program de zbor al Air Moldova, iar prioritatea este recâştigarea încrederii clienţilor pentru ameliorarea performanţelor comerciale. Civil Aviation Group SRL se angajează să transforme Air Moldova într-o linie aeriană modernă de succes, cu o echipă puternică şi bine pregătită, care să ofere pasagerilor servicii la cele mai înalte standarde.

Accesul la tehnologie IT de ultimă generaţie, dezvoltarea infrastructurii şi modernizare flotei, alături de experienţa în industria aviatică a operatorului român vor deschide noi orizonturi pentru Air Moldova şi vor crea premisele dezvoltării sustenabile, oferind noi oportunităţi pentru tineri, să descopere cariera într-una dintre cele mai dinamice industrii.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
blue air,
moldova,
companie aeriana

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.