AFM: Noi liste de aprobări în cadrul Programelor Rabla Clasic, Rabla Plus şi Iluminat Public

Autor: Dorin Oancea Postat la 23 octombrie 2020 50 afişări

Administraţia Fondului pentru Mediu a publicat noi liste cu dosare aprobate în cadrul Programelor Rabla Clasic şi Rabla Plus, precum şi în cadrul Programului Iluminat Public, în urma şedinţei comitetului de Avizare din 20 octombrie.

AFM: Noi liste de aprobări în cadrul Programelor Rabla Clasic, Rabla Plus şi Iluminat Public

În cadrul Programului Iluminat Public, au fost publicate 36 de dosare aprobate prin care unităţile administrativ teritoriale vor beneficia de fonduri pentru modernizarea sistemelor de iluminat public prin înlocuirea corpurilor de iluminat având un consum ridicat de energie electrică cu corpuri de iluminat cu LED, precum şi achiziţionarea şi instalarea sistemelor de dimare/telegestiune care permit reglarea fluxului luminos la nivelul întregului obiectiv de investiţii.

În cadrul Programului Rabla Clasic au fost acceptate 84 dosare pentru 211 autovehicule şi 3 contestaţii pentru 3 autovehicule.

Pentru Programul Rabla Plus au fost acceptate 113 dosare pentru 253 autovehicule, dintre care 183 pur electrice şi 70 electrice hibride şi 1 contestaţie pentru 1 autovehicul electric hibrid.

Sesiunea de depunere a dosarelor de acceptare a persoanelor juridice în cadrul Programelor Rabla Clasic şi Rabla Plus, a fost prelungită până la data de 30 octombrie 2020.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
afm,
programe,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.