UniCredit Tiriac Bank are un nou vicepresedinte executiv

Postat la 26 august 2010 122 afişări

Alina Dragan este, incepand cu luna august, vicepresedinte executiv responsabil de divizia de resurse umane si membru al directoratului UniCredit Tiriac Bank, dupa primirea avizului Bancii Nationale a Romaniei pentru aceasta functie.

In aceasta calitate, ea va superviza realizarea obiectivelor de resurse umane ale UniCredit Group in Romania.

Din directoratul UniCredit Tiriac Bank mai fac parte Rasvan Radu, CEO si presedintele executiv al bancii; Stanislav Georgiev, CFO si vicepresedinte executiv; Zoltan Major, vicepresedinte executiv responsabil de divizia de retail; Daniela Bodirca, vicepresedinte executiv responsabil de divizia de risc si Septimiu Postelnicu, vicepresedinte executiv responsabil de Global Business Services.

Alina Dragan, care are o experienta de opt ani în domeniu, a coordonat de peste un an departamentul de resurse umane al UniCredit Tiriac Bank in calitate de director executiv, dupa ce anterior a ocupat diferite functii manageriale pe aceasta arie de activitate in cadrul bancii. Este licentiata a Facultatii de Psihologie din Bucuresti, cu diploma de masterat in psihologie cognitiv-comportamentala, membru al Asociatiei Romane de Psihologie si al Asociatiei Profesionistilor de Resurse Umane din Romania.

UniCredit Tiriac Bank, una dintre bancile din top 10 de pe piata, are circa 2.900 de angajati.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/unicredit-tiriac-bank-are-un-nou-vicepresedinte-executiv-7043951
7043951
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.