Un nou mall se deschide in sudul Capitalei

Postat la 15 martie 2009 12 afişări

Grand Arena este primul centru comercial nou care isi deschide portile in acest an in Bucuresti, an in care sunt programate alte trei finalizari semnificative de proiecte comerciale in Capitala

Grupul francez Euroinvest Intermed va finaliza in aceasta luna prima sa investitie pe plan local, reprezentata de centrul comercial Grand Arena. Proiectul, care a necesitat investitii de 187 de milioane de euro, va fi inaugurat pe 25 martie. Proiectul, care este amplasat in partea de sud a orasului, pe Bulevardul Metalurgiei, numarul 12, va dispune de o parcare subterana cu 2.100 de locuri.

 

Principalele ancore ale Grand Arena sunt hipermarketul Carrefour si o unitate Flanco World. "Acest nou proiect Carrefour din Bucuresti face parte din strategia de expansiune a grupului Carrefour, de intarire a pozitiei de lider pe segmentul de hypermarket. Zona de sud a Bucurestiului a fost strategic aleasa de noi datorita potentialului mare de dezvoltare si suntem mandri sa deschidem aici primul nostru hypermarket", a declarat directorul general al Carrefour Romania, Patrice Lespagnol.

 

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/un-nou-mall-se-deschide-in-sudul-capitalei-4051728
4051728
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.