UBD isi pregateste listarea pe Bursa din Varsovia

Postat la 18 septembrie 2009 11 afişări

Compania de consultanta in resurse umane United Business Development (UBD), cu sediul in Polonia, a inceput demersurile de listare pe Bursa de la Varsovia. Dan Berteanu, noul pesedinte al societatii a anuntat ca listarea va avea loc peste patru ani.

"Suntem in plin proces de dezvoltare. Planurile noastre nu vizeaza doar listarea pe bursa, ci si extinderea in alte cinci tari: Turcia, Serbia, Cehia, Ungaria si Ucraina", spune Dan Berteanu. Acesta a preluat de curand presedintia grupului, renuntand la functia de director general pe care o avea la firma de recrutare Talent Stream, detinta tot de actionarii UBD.

Prima tara in care va avea loc extinderea va fi Turcia, unde reprezentantii UBD intentioneaza sa achizitioneze chiar anul acesta doua firme, una de recrutare si una de consultanta in HR. Pentru aceste achizitii, compania ia in calcul un buget provizoriu intre 500.000 si 800.000 de euro. Potrivit planurilor pentru urmatorii ani, in Serbia si Ucraina UBD va achizitiona o companie de recrutare, in Cehia si Ungaria companii de training.

United Business Development are sediul central la Varsovia, iar pe piata locala este prezenta cu trei divizii: Achieve Global, cu activitati pe piata de training, Kepner-Tregoe - consultanta si instruire si ROI Institute, care ofera servicii de cercetare, benchmarking st consultanta. Anul trecut, filiala locala a UBD a avut o cifra de afaceri de 1,8 milioane de euro.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/ubd-isi-pregateste-listarea-pe-bursa-din-varsovia-4911009
4911009
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.