Topul ieftinirilor de credite. 1-2% la cele in euro, 2-3% la cele in lei.

Postat la 25 ianuarie 2010 8 afişări

In ultima perioada, cele mai importante scaderi s-au inregistrat la dobanzile la creditele in lei, concomitent cu reducerea bonificatiilor la depozite.

De la inceputul anului, bancile au taiat serios din dobanzile la creditele in lei si valuta, continuand astfel trendul inceput catre finele anului trecut. Numai clientii noi insa pot sa se imprumute mai ieftin, pentru ca reducerile sunt valabile doar in cazul creditelor nou acordate. Unele banci au aplicat strategia micsorarii marjelor de dobanda la finantarile in lei, cum este cazul grecilor de la Emporiki Bank, dupa ce BNR le-a dat posibilitatea sa se imprumute mai ieftin in moneda nationala.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
economie,
ieftiniri,
credite,
dobanzi,
scaderi,
banci
/actualitate/afaceri/topul-ieftinirilor-de-credite-1-2-la-cele-in-euro-2-3-la-cele-in-lei-5444840
5444840
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.