Studentii pot inchiria garsoniere si apartamente cu 100-150 de euro in unele cartiere din Capitala

Postat la 01 septembrie 2010 27 afişări

Chiriile pentru garsoniere si apartamente cu doua camere in Capitala au scazut in ultimele luni, iar aproape de inceperea anului universitar au reaparut oferte de 100-150 de euro pe luna pentru astfel de locuinte, in cartiere precum Titan, Berceni sau Militari, se arata intr-un studiu al Imopedia.

Studentii care urmeaza cursuri universitare in Bucuresti au inceput sa posteze cereri de inchiriere de locuinte, cele mai vizate fiind garsonierele si apartamentele de doua camere din cartierele Grozavesti, Drumul Taberei, Militari, dar si din zonele centrale Universitatii, Romana si Cismigiu, potrivit unui studiu al agentiei de analize imobiliare Imopedia.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/studentii-pot-inchiria-garsoniere-si-apartamente-cu-100-150-de-euro-in-unele-cartiere-din-capitala-7079628
7079628
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.