Ruxandra Brutaru devine director general adjunct TAROM

Postat la 17 martie 2011 91 afişări

Ruxandra Brutaru a declarat joi ca a demisionat din functia de director general al Tarom din motive personale, legate de nevoia de a sta mai mult timp alaturi de familie, dar si din cauza salariului redus.

"Plecarea mea tine si de salariu, dar nu e motivul principal. Sunt mama, am un copil care incepe scoala si care nu ma vede", a afirmat Brutaru. Ea a precizat ca salariul net pe care il incasa era de 4.600 lei net, lunar. "Niciodata nu am castigat atat de putin", a spus Brutaru. Ea a mai spus ca atat timp cat nu reuseste sa fie aproape de familie, atributiile ocupandu-i aproape tot timpul, nu a avut nici macar satisfactii financiare in compensatie. Guvernul a plafonat anul trecut salariile directorilor din companiile de stat la nivelul remuneratiei incasate de secretarii de stat. Purtatorul de cuvant al Departamentelor PSD, Olguta Vasilescu, a declarat joi ca Brutaru a demisionat din functia de director general al Tarom, remunerata cu 6.600 de lei, pentru a ocupa o pozitie mai bine platita (15.000 lei), desi inferioara, de director general adjunct in companie.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
resurse umane,
TAROM,
pierderi,
Ruxandra Brutaru
/actualitate/afaceri/ruxandra-brutaru-devine-director-general-adjunct-tarom-8071278
8071278
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.