LIVE: EDIŢIE SPECIALĂ - MEET THE CEO - Care sunt motivele pentru care România este una dintre cele mai importante pieţe pentru BAT?

Romanii au dat pe televizoare si frigidere cat o transa de la FMI

Postat la 16 februarie 2010 56 afişări

Chiar daca s-au injumatatit fata de 2008, vanzarile de bunuri de folosinta indelungata au totalizat anul trecut circa 1,42 miliarde de euro, aproape cat transa a treia de la FMI.

Romanii au cumparat anul trecut televizoare, frigidere, calculatoare, aparate foto, console si alte produse similare in valoare de 1,42 miliarde euro, la jumatate comparativ cu 2008.

Valoarea este aproximativ echivalenta cu nivelul transei a treia pe care Romania o va primi de la Fondul Monetar International.In ultimul trimestru din anul trecut, piata romaneasca a bunurilor de folosinta indelungata a ajuns la 442 milioane de euro, in scadere cu 43 % fata de acelasi interval din anul precedent, dupa cum releva un studiu realizat de GfK Temax Romania.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/romanii-au-dat-pe-televizoare-si-frigidere-cat-o-transa-de-la-fmi-5527591
5527591
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.