LIVE: EDIŢIE SPECIALĂ - MEET THE CEO - Care sunt motivele pentru care România este una dintre cele mai importante pieţe pentru BAT?

„Prima casa“ IV este atractiva: trei banci de top spun ca intra in joc

Postat la 01 aprilie 2011 18 afişări

BCR, BRD si Bancpost, trei banci din top zece, au anuntat deja ca sunt interesate sa participe la editia a patra din "Prima casa", in care Guvernul mai garanteaza doar 50% din creditele vandute.

Decizia, anuntata la doar o zi dupa aprobarea programului, arata ca exista inca interes, desi mai multi bancheri afirmasera recent ca propunerile Guvernului sunt dificil de pus in practica. "Am clarificat toate barierele tehnice legate de implicatiile legale si administrative ale modificarii formei de derulare a programului. Clientii existenti nu vor fi afectati", spune Alexandru Berea, director juridic in cadrul BCR, care a avut cel mai mare plafon de garantii in cadrul programului. Reprezentantii BRD, care a primit al doilea plafon de garantii pentru credite "Prima casa" anul acesta, spun ca in linii mari sunt de accord cu noile conditii si vor sa vanda in continuare credite prin programul guvernamental.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
prima casa,
imobiliare,
banci,
program
/actualitate/afaceri/prima-casa-iv-este-atractiva-trei-banci-de-top-spun-ca-intra-in-joc-8119646
8119646
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.