Mingea relansarii este la companiile private. Se poate trece de la lamentari la business?

Postat la 11 iunie 2010 14 afişări

Daca proiectele de legi privind scaderea salariilor si pensiilor vor trece de Parlament, pasul doi va fi relansarea economiei, pe care nu o pot face decat firmele private.

"In acest moment comunitatea de business este tinuta in mod artificial intr-o stare de depresie, pentru ca nu se intampla nimic. Birocratia este aceeasi, nu exista niciun program care sa genereze investitii straine noi, de genul parteneriatelor public-private, vanzari de active ale statului sau proiecte de infrastructura", a afirmat Radu Merica, presedintele Camerei de Comert si Industrie Romano-Germane.

Sebastian Vladescu, ministrul finantelor, afirma ca oamenii de afaceri ar trebui sa inceteze sa se mai lamenteze ca in 2007 era grozav, iar acum statul nu este in stare sa-i ajute sa revina la afacerile de acum trei ani.

Cititi mai mult pe www.zf.ro.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
economie,
recesiune,
companii,
birocratie
/actualitate/afaceri/mingea-relansarii-este-la-companiile-private-se-poate-trece-de-la-lamentari-la-business-6361271
6361271
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.