Lowe&Partners isi lanseaza divizie de marketing interactiv

Postat la 21 ianuarie 2008 1 afişăre

Agentia de publicitate Lowe&Partners lanseaza divizia de marketing interactiv eLowe care va dezvolta facilitati de comunicare prin sms, mms, platforme web si comunitati virtuale

"Cred ca piata romaneasca de advertising ar trebui sa se alarmeze putin in ceea ce priveste digitalul. Cine nu prinde trenul in maxim un an poate sa-si inchida gara” spune Cristian Pantazi cel care va conduce eLowe.

Oana Cocioasu, Deputy Managing Director Lowe spune ca divizia, care va avea motto-ul "Make work play and you'll be playing your whole life”, isi propune sa ofere clientilor Lowe solutii alternative de promovare cu un consum eficient de resurse si sa atraga un numar cat mai mare de publicuri.

"Daca acum un client isi mai permite luxul de a nu avea si o strategie de comunicare alternativa, in viitorul apropiat acest lux si va costa foarte mult... Nu putem decat sa ne dorim concurenta cat mai mare si sa reusim sa transformam aceasta comunicare intr-un instrument indispensabil, asa cum se intampla in tarile mai dezvoltate din acest punct de vedere, unde spatiul online tinde sa depaseasca magnitudinea comunicarii offline”, adauga Pantazi.

Lowe este prezenta pe piata locala din 1994 si are clienti precum: Coca-Cola Romania (Burn, Nestea, Schweppes), Unilever (Domestos, Cif, Rexona, Axe, Rama), Electrolux, Johnson & Johnson, Eximbank, Eli Lilly, Bramac, Boehringer-Ingelheim, TNT Romania, Bayer, Abbott, Austrian Airlines.

Lowe & Partners Romania este membra a grupului de companii din care mai fac parte Initiative (media), Medic One (agentie specilizata in domeniul medical), Brand Connection (media) si Lowe PR (relatii publice).

Lowe & Partners este companie americana cu sediul la Londra cu birouri in peste 90 de tari si peste 9.000 de angajati.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/lowe-partners-isi-lanseaza-divizie-de-marketing-interactiv-2344224
2344224
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.