Locuintele ANL vor avea preturi mai mici de jumatate fata de media pietei

Postat la 16 februarie 2010 8 afişări

Locuintele ANL destinate inchirierii de catre tineri vor fi scoase la vanzare la preturi de sub 19.140 euro pentru o garsoniera, sub 26.950 euro pentru doua camere, iar apartamentele de trei camere vor costa cel mult 36.014 euro.

Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului a elaborat un proiect de lege prin care vor fi modificate criteriile pentru cei care doresc sa achizitioneze locuinte ANL. Proiectul de act normativ va fi prezentat in sedinta de guvern de miercuri.

Astfel, s-a propus reducerea termenului in care chiriasul poate cumpara locuinta, de la trei ani la un an. "Astazi, chiriasii nu trebuie sa aiba un salariu pe familie mai mare decat dublul venitului mediu brut pe economie. Aceasta prevedere va fi eliminata" , a declarat, marti, ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului, Elena Udrea.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
imobiliare,
locuinte,
pret,
ANL
/actualitate/afaceri/locuintele-anl-vor-avea-preturi-mai-mici-de-jumatate-fata-de-media-pietei-5531839
5531839
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.