Henkel: Piata de adezivi va creste in acest an cu doar 15%

Postat la 02 septembrie 2008 20 afişări

Stagnarea pietei imobiliare, in special a segmentului de piata secundara – blocurile construite in perioada dinainte de 1989, are un impact negativ si asupra pietei de adezivi, sustin reprezentantii Henkel Romania, cel mai mare producator local de adezivi

"Piata de adezivi va creste in acest an cu doar 10-15%. Segmentul de termoizolanti va creste cu circa 40%, insa adezivii nu vor inregistra cresterea preconizata la inceputul acestui an", spune Lavinia Ciurtin, director de marketing al diviziei de adezivi din cadrul Henkel Romania.

 

Divizia Henkel a incheiat anul trecut cu o cifra de afaceri de 141,6 milioane de euro si un profit net de 15,2 mil. euro, pentru acest an fiind estimata initial o crestere in volum a vanzarilor de circa 40%. Stagnarea pietei imobiliare, dupa cum a explicat Ciurtin, va avea un efect negativ asupra vanzarilor de adezivi ale Henkel, obiectivul de crestere a vanzarilor in volum fiind coborat la 30%. Majorarea vanzarilor de adezivi inregistrata anul trecut a fost de 40%.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
constructii,
adezivi,
Henkel,
vanzari,
imobiliare
/actualitate/afaceri/henkel-piata-de-adezivi-va-creste-in-acest-an-cu-doar-15-3117525
3117525
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.