Erste ii consiliaza pe sarbi

Postat la 13 octombrie 2007 1 afişăre

Erste Bank a deschis un Birou European la Belgrad, unde va oferi consultanta firmelor din Serbia pentru a putea accesa fonduri europene. Banca austriaca mai detine astfel de centre in Viena, Praga, Budapesta, Bratislava si Zagreb.

Mirjana Sakic, coordonatorul operatiunilor Erste in Serbia, considera ca cea mai parte a companiilor sarbe sunt nepregatite pentru a obtine singure sprijin financiar sub forma fondurilor de preaderare. Prin Biroul UE, atat clientii bancii, dar si alte intreprinderi mici si mijlocii, precum si autoritatile locale vor fi sprijiniti pentru a obtine finantari nerambursabile sau imprumuturi. In plus, Erste va publica lunar si un Monitor European, unde vor fi abordate subiecte legate de aderarea Serbiei la UE si de pregatirea firmelor sarbe pentru atingerea standardelor Uniunii.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Erste Bank,
banci,
consultanta,
fonduri
/actualitate/afaceri/erste-ii-consiliaza-pe-sarbi-954912
954912
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.