LIVE: EDIŢIE SPECIALĂ - MEET THE CEO - Care sunt motivele pentru care România este una dintre cele mai importante pieţe pentru BAT?

Doru Buscu: Reducerea cu 15% a salariilor la Catavencu, posibila cauza a plecarilor

Postat la 03 martie 2010 27 afişări

Doru Buscu, directorul editorial Academia Catavencu, a declarat pentru MEDIAFAX ca plecarile de la Academia Catavencu ar putea fi influentate de faptul ca, in urma cu cateva zile, a anuntat ca urmeaza o reducere cu 15% a salariilor angajatilor si ca revista reintra intr-un regim de austeritate.

Potrivit lui Doru Buscu, cifra de 20-25 de persoane care au decis sa plece de la Academia Catavencu este "inexacta", in acest moment purtand discutii cu unii dintre cei care vor sa paraseasca redactia.

"Cifra de 20-25 de persoane este inexacta. Mai putin de jumatate din totalul oamenilor de la Academia Catavencu pleaca", a spus Doru Buscu, precizand ca echipa de la Academia Catavencu este formata din circa 36 de oameni.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
media,
Academia Catavencu,
demisii,
salarii,
reducere
/actualitate/afaceri/doru-buscu-reducerea-cu-15-a-salariilor-la-catavencu-posibila-cauza-a-plecarilor-5701755
5701755
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.