Charles Krick pleaca de la conducerea Jones Lang LaSalle Romania

Postat la 07 august 2009 49 afişări

Charles Krick, managing director al companiei de consultanta imobiliara Jones Lang LaSalle Romania, si-a anuntat plecarea din cadrul companiei, invocand motive personale

Charles Krick a ocupat aceasta pozitie in ultimii doi ani si jumatate, de la revenirea companiei pe piata locala. Conducerea locala a companiei va fi preluata de catre Thierry Delvaux, managing director al Jones Lang LaSalle Ungaria.

"Ii dorim toate cele bune lui Charles Krick si ii multumim pentru contributia sa din ultimii ani la afacerile din regiune. Charles a fost responsabil pentru stabilirea si conducerea afacerii noastre din Romania. Sunt incantat ca Thierry Delvaux a aceptat sa preia pozitia de conducere", a declarat, intr-un comunicat, John Duckworth, managing director al Jones Lang LaSalle in Europa Centrala.

Jones Lang LaSalle Romania a fost in 2007, ultimul an cu rezultate financiare oficiale, a treia companie pe piata locala de consultanta imobiliara, dupa Colliers International si CBRE Eurisko. Charles Krick a fost unul din cei mai buni consultanti imobiliari locali, fiind specializat pe segmentul de investitii. Krick (32 de ani) a fost implicat in tranzactii importante, precum vanzarea parcului de afaceri S – Park si a cladirii de birouri America House, intr-o tranzactie de 120 de milioane de euro, recordul pietei locale pe segmentul spatiilor de birouri.

Plecarea lui Charles Krick vine dupa o serie de plecari importante de la varful companiilor locale de consultanta imobiliaara. Horatiu Florescu, Monica Barbu si Gabriel Chimisliu, sefii departamentelor de birouri, spatii comerciale si spatii industriale, au plecat din cadrul Colliers International, in timp ce Alexandra Dimofte a plecat din cadrul CBRE Eurisko, ea fiind responsabila de segmentul de investii imobiliare.

Click aici pentru a citi mai multe despre plecarile brokerilor imobiliari de top.

 

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/charles-krick-pleaca-de-la-conducerea-jones-lang-lasalle-romania-4727948
4727948
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.