Cele mai tari modele auto lansate la Detroit (GALERIE FOTO)

Postat la 11 ianuarie 2010 28 afişări

Constructori de automobile din intreaga lume vor prezenta circa 50 de noi modele la salonul auto de la Detroit, care s-a deschis astazi, dar putine dintre acestea vor fi spectaculoase, avand in vedere ca sectoarele de profil si economiile sunt in convalescenta.

Sobrietatea editiei din 2009 va continua, astfel incat vor lipsi paietele, jocurile de lumini si standurile extravagante. "Multe dintre acestea au disparut odata cu restrangerea bugetelor", a declarat Doug Fox, presedintele salonului.

Majoritatea constructorilor auto importanti vor fi prezenti, respectiv Mercedes, BMW, General Motors (GM), Ford, Volkswagen, Honda, Toyota, marele absent fiind producatorul japonez Nissan.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/cele-mai-tari-modele-auto-lansate-la-detroit-galerie-foto-5310652
5310652
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.