Ce aduce decizia Guvernului de a pune bancile sa schimbe contractele de credit

Postat la 16 martie 2010 16 afişări

Modificarea propriu-zisa a contractelor ar putea costa bancile circa 20 de milioane euro. Limitarea comisioanelor si faptul ca nu vor mai putea introduce altele noi le-ar putea costa insa cateva sute de milioane de euro.

Opt milioane de contracte pe care romanii le au cu bancile, firmele de leasing sau companiile care dau "credit cu buletinul" ar putea fi modificate daca Executivul isi pune intentia anuntata in practica. Ce au de castigat clientii? Noua lege, care, potrivit sefului ANPC, se aplica si contractelor aflate in derulare, obliga banca sa nu mai modifice pe toata perioada contractului comisioanele si interzice introducerea unora noi.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
banci,
bancheri,
credite,
comision,
decizie,
Guvern,
contracte
/actualitate/afaceri/ce-aduce-decizia-guvernului-de-a-pune-bancile-sa-schimbe-contractele-de-credit-5748572
5748572
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.