CBRE Eurisko: Preturile locuintelor au scazut cu pana la 30%

Postat la 04 februarie 2009 6 afişări

Preturile de vanzare ale locuintelor noi din Bucuresti si imprejurimi au scazut anul trecut cu pana la 30%, potrivit unui raport de piata realizat de catre compania de consultanta imobiliara CBRE Eurisko

Acest nivel de scadere a diferit in functie de amplasarea, finisajele si facilitatile proiectului dar si a strategiei de vanzare a dezvoltatorului. Pentru urmatoarea perioada, consultantii companiei considera ca vor suferi modificari doar preturile care se situeaza la un nivel "nejustificat de mare".

 

"Un scenariu optimist estimeaza ca piata rezidentiala va incepe procesul de revitalizare pe la sfarsitul anului 2009 – inceputul anului 2010. Putin probabil ca in acest interval se va mai lansa un proiect rezidential important. Va urma o perioada de asezare a pietei si de finalizare a proiectelor aflate intr-un stadiu avansat de avansare", se mentioneaza in studiul CBRE Eurisko.

 

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/cbre-eurisko-preturile-locuintelor-au-scazut-cu-pana-la-30-3860767
3860767
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.