Bill Gates pariază pe prăbuşirea totală a criptomonedelor. De ce nu are încredere în Bitcoin

Postat la 23 aprilie 2021 525 afişări

Bill Gates pariază pe prăbuşirea totală a criptomonedelor. De ce nu are încredere în Bitcoin

Bill Gates, unul dintre cei mai bogaţi oameni din lume, „pariază pe prăbuşirea totală” a Bitcoin. Scăderea Bitcoin a venit după ce criptomonedă a atins un record de peste 64.000 de dolari pe 14 aprilie

Miliardarul vede criptomonedele şi, în special, Bitcoin ca o „bulă speculativă”, care la un moment dat se va sparge

Bill Gates, unul dintre cei mai bogaţi oameni din lume, „pariază pe prăbuşirea totală” a Bitcoin, relatează Republic World. Valoarea criptomonedei a scăzut cu 15% în weekend.

Scăderea Bitcoin a venit după ce criptomoneda a atins un record de peste 64.000 de dolari pe 14 aprilie, după ce Coinbase Global Inc. a debutat pe piaţa bursieră. Bill Gates crede că lucrurile vor continua să se înrăutăţească odată cu trecerea timpului.

Într-un clip intitulat „Bill Gates: Panica Bitcoin din 2021”, postat pe canalul de YouTube MHFIN, care analizează piaţa bursieră, este menţionat că „Bill Gates vorbeşte despre criptomonede de ceva timp. Este destul de evident că nu este un fan al acestora. Dar de ce este încă pesimist cu privire la monedele virtuale şi de ce pariază pe un colaps total?”

Cititi mai multe pe www.alephnews.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
bill gates,
incredere

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.