Bazarul deschis de Gica Popescu va fi transformat in supermarket

Postat la 31 mai 2011 43 afişări

La patru luni de la deschidere bazarul in care fostul fotbalist Gica Popescu si alti doi parteneri au investit 10 milioane de euro se va transforma in supermarket, modelul initial de business neaducand rezultatele asteptate.

Tot ceea ce inseamna socotelile pe care le-am facut inainte de deschiderea bazarului sunt astazi irelevante", a raspuns Marius Roates, partenerul de afaceri a lui Gica Popescu, la intre barea legata de veniturile obtinute in primele luni de activitate de la bazarul din Rahova. Conceptul care a stat la baza dezvoltarii acestui centru comercial, numit Doldora Bazaar, a fost unul asemanator cu cel folosit de IDM, SIR sau Dragonul Rosu. In acest tip de bazar se vand produse la tarabe, incepand de la haine si uneori chiar si alimente. "Se putea si mai bine", a fost raspunsul pe care Gica Popescu l-a oferit intrebarilor ZF legate de veniturile pe care le-a adus bazarul dupa primele luni de activitate.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
afaceri,
gica popescu,
doldora bazar,
supermarket
/actualitate/afaceri/bazarul-deschis-de-gica-popescu-va-fi-transformat-in-supermarket-8298985
8298985
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.