Bancherii pariaza pe noi ieftiniri la apartamente pana la mijlocul anului

Postat la 01 aprilie 2010 8 afişări

In lipsa cererii de credite ipotecare si a cresterilor salariale, bancile sustin ca preturile nu au cum sa ramana la nivelul de acum.

Romanii care planuiesc sa cumpere o locuinta mai ieftina pot sa-si amane planurile pentru a doua jumatate a acestui an, pentru ca preturile vor continua sa scada, spun bancherii si evaluatorii. Astfel, jumatate dintre bancile din top zece chestionate de BNR in cadrul unui sondaj se asteapta ca preturile locuintelor sa se ajusteze in primul semestru, in timp ce cererea de credite ipotecare si-a stopat declinul. Daca prognozele bancherilor se opresc la jumatatea anului, evaluatorii nu exclud ca scaderea preturilor sa continue pana la sfarsitul acestui an.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
imobiliare,
bancheri,
apartamente,
preturi,
ieftiniri
/actualitate/afaceri/bancherii-pariaza-pe-noi-ieftiniri-la-apartamente-pana-la-mijlocul-anului-5793139
5793139
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.